Korjausrakentaminen Pälkäneen seudulla

Peruskorjaukset, laajennukset, pienemmät remontit ja muut kunnostukset.  Korjausrakentaminen pitää sisällään monenlaista remonttia, jota rakennuksissa tarvitaan: peruskorjausta, toiminnallisuuksien parantamista, laajennuksia ym. käsittäen kaikki rakenteet ja tilat. Teemme vanhasta uutta ja ehompaa, kohteen tyylin pyrimme kuitenkin säilyttämään. Toki korjausrakentamisessa voidaan muuttaa tilojen ilmettä aivan uudenlaiseksi. Kaikki riippuu siitä, mitä asiakas toivoo. Me hoidamme kyllä toteutuksen. Korjausrakentaminen palvelee alueilla Pälkäne,Hämeenlinna, Kangasala ja muut lähikunnat.

Erikoisosaamisena hirsirakennukset 

Rakennamme ja kunnostamme hirsirakennuksia. Työskentelemme tällä hetkellä 100-vuotiaan hirsitalon saneerauksessa. Olemme tehneet mm. myös kattoremontteja ja laitureiden korjauksia. Referenssit-sivulta näet esimerkkejä saneerauskohteistamme – tutustu toki ja kysy palvelua, jota tarvitset! Liikumme korjausrakentamisen merkeissä Pälkäneeltä muiden naapurikuntien alueille.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hemlog Kukkia Oy
Huovintie 154
36760 LUOPIOINEN

Y-tunnus: 23025315
Puh: +358407577469

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hemlog Kukkia Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.