Uudisrakentaminen Pälkäneen seudulla

Omakotitalot, autotallit, mökit ja muut uudisrakennukset. Toteutamme kaiken tyyppiset uudisrakennuskohteet omakotitaloista autotalleihin, mökkeihin ja muihin kohteisiin, joita asiakas tarvitsee. Erikoisosaamistamme ovat käsin veistetyt hirsirakennukset ja -rakennelmat kuten saunat, venevajat, laiturit ym.

Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä, taloyhtiöitä ja kuntia kokonaisvaltaista rakentamista vaativissa projekteissa. Meillä on hyvät yhteistyökumppanit, jotka täydentävät palvelumme muotoon, jossa kaiken rakentamisen voi jättää huoletta meidän käsiimme. Uudisrakentaminen keskittyy Pälkäneen lisäksi Hämeenlinnan, Kangasalan sekä muiden lähikuntien alueille.

Meiltä myös saneeraukset

Uudisrakentamisen ohella toteutamme saneerausprojektit. Kannattaa kurkata referensseihin, niin saat tarkemman kuvan kokemuksestamme. Etusivulta puolestaan löydät napakan kuvauksen kaikista palveluistamme, joihin kuuluvat rakentamisen lisäksi mm. puunkaadot Pälkäneen alueella. Ota yhteyttä, niin istutaan yhdessä alas keskustelemaan toiveistasi!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hemlog Kukkia Oy
Huovintie 154
36760 LUOPIOINEN

Y-tunnus: 23025315
Puh: +358407577469

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hemlog Kukkia Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.